Kallelse till funktionärsmöte

Vi behöver fler funktionärer

Torsdagen 27/1 Kl 18.30 har vi ett möte med funktionärsteamen. Vi behöver organisera oss i, gärna flera team men främst måste de 8 team som vi har idag fungera bättre. Vissa team fungerar bra, andra mindre bra och något inte alls. Vi måste styra upp det hela. Dessutom behöver vi ha flera funktionärer. Vi ska kunna serva både älgbana, trap och skeet samt sportingbanan. Målsättningen är att varje team har en vecka före semestern och en vecka efter semestern. Det går åt 5-6 funktionärer per skjutdag som servar skjutbanan och både öppnar och stänger banorna. Om man är med i teamen ska man kunna delta. Självklart kan man bli sjuk eller få jobba och det har jag inga synpunkter på men bara för att det dyker upp något som verkar roligare är inget skäl. Om vi får till 10 väl fungerande team, så blir allt så mycket enklare och smidigare för alla och som funktionär får man ju samma fina service av de andra teamen när de sköter banan. Det är fullt möjligt att inom teamen fördela sysslorna, så om alla hjälps åt finns det möjlighet att själva skjuta men arbete i första hand. Det finns en del som vill välja, att sköta t ex älgbanan eller trap. Det är ok om teamet löser uppgiften annars får man finna sig i att vara där man blir placerad.

Vi är en ideell förening och det är nödvändigt att alla ställer upp för varandra. Det finns en del medlemmar som nästan aldrig skjuter och de når man inte, tyvärr.

Efter mötet kommer vi att planera en sjukvårdsutbildning för teamen med tryck på hjärtstartaren och spräng/skottskador, epilepsi/diabetes. Ja, sådant som vi kan råka ut för på banan. Vi ska även fixa med räddningstjänsten, för en brandutbildning. Detta är kunskaper alla i teamet bör ha.

Du som inte redan är med i ett team är välkommen att delta på mötet. Vi skriver gärna in dig i något team. Detta är ju ett jättebra sätt, att lära känna andra klubbmedlemmar på.

Vi har en jättefin anläggning och vi vill att så många som möjligt blir medlemmar och då är även servicen viktig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *