Praktisk jägarexamen 2022

Nu är det dags att anmäla sig till vår praktiska jägarkurs. Kursen kommer att börja sista veckan i februari och håller på 5 helger lördag och söndag. Praktiska prov sker i anslutning till kursavslutingen. Kursen omfattar 60 studietimmar och är väl tilltagen i tid, man kan således åka wasaloppet eller en vecka i fjällen utan att man missar något.

Du får en gedigen skjututbildning och en bra grund att bygga vidare på. Vi har utbildade skjutinstruktörer som hjälper dig under kursen. Vi håller hårt på att alla ska klara proven med de krav som finns från NVV. Vi hjälper dig dock tills du klarar proven. För att få göra de praktiska proven krävs att man har ett godkänt teoretiskt prov.

Kursavgiften är 2 500 kr och det tillkommer provavgifter ca. 1 000 kr och kostnad för ammunition och serier beroende på hur mycket man skjuter. Vi kan lova att du kommer att få tillfälle att skjuta precis så mycket du orkar.

Vi har tillgång till uppvärmda lokaler. Det finns korv, mackor och fika att köpa i café Grytet. De som vill ha med egen mat får gärna ha det. Det finns ett fullutrustat kök.

Vi har en stor och fin samt modern vapengarderob med vapen även i vänsterutförande och speciella sk. Ladyguns.

I kursavgiften ingår medlemsavgift för 2022. Då får man låna föreningsvapnen utan extra kostnad. Man omfattas av vår ansvarsförsäkring och man har även tillgång till skjutbanan efter avslutad kurs.

Anmäl dig på föreningens mail. För frågor ring 070 260 26 78

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *