Kort om klubben

Föreningen bedriver skytte för såväl jägare & sportskyttar. Vi har banor för inskjutning, rådjur/gris, älg, bänkskytte samt 300 m. Vi har även möjlighet att några gånger om året skjuta på 500 m. När det gäller hagelbanor kan vi erbjuda trap, automattrap, skeet och sporting.
Vi är även av naturvårdsverket godkänd provbana för jägarexamen och har till det ett antal provledare.
Vi bedriver egna jägarexamenskurser både teoretiska och praktiska, vilka ger de kunskaper som krävs för att klara proven. till detta har vi utbildade skjutinstruktörer med stor erfarenhet av jakt och skytte. Vi har även kurser i hemladdning för våra medlemmar.
Besök gärna vår hemsida på idrott online.
Föreningsmail: norrahammar.jssk@gmail.com
Våra öppettider finner ni på hemsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *