Jaktia Cup 2019-05 -18

En dag med perfekt väder för skytte , molnigt uppehåll men med behagliga temperaturer.

Trots en dag som hade flera andra aktiviteter runt om i landet som hade en viss påverkan på framförallt licensierade skyttar så var det en god uppslutning idag . Idag var det 70 skyttar som kom till start och tillsammans sköt 148 serier .

För våra Licensierade skyttar får vi gratulera Andreas Danielsson från Falköping som sköt fina 42p och som kom överst i resultatlistan . I den öppna klassen hade vi även här en Falköpingsskytt Patrik Danielsson sköt 20p , samma poäng hade även Victor Johansson från Nässjö och därmed var det delat i topp i öppen klass .

I damklassen finner vi Cornelia Dagobert överst med 17 p och för våra Juniorer hade vi även här dubbelt upp överst , både Marcus Davidsson och Milton Strålin båda från Ulricehamn , svarade för en fin insats med 20 p var.

Vi hade även några deltagare i klassen yngre juniorer där kom Carl Palm från Skillingaryd i topp med 11 p .

Fullständiga resultatfiler kan laddas ner i PDF nedan ,

Vi vill naturligtvis tacka alla deltagare för en trevlig dag och tacka alla funktionärer för allt arbete . Väl mött och förhoppningsvis syns vi nästa år igen.

Glöm ej heller fortsättningen 25/5 i Aneby och avslutningen 6/6 på Ulkeröds Gård. Hoppas ni får en fortsatt trevlig tävling . Lycka till önskar Norrahammars Jakt och sportskytteklubb.

Utvalda bilder från tävlingen , om så önskas kan bilder raderas om ni av någon anledning ej vill synas .

[smartslider3 slider=”8″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *