Påminnelse

Föreningen följer kalenderårsvis räkenskapsår, dvs, att medlemsåret löper från 1 januari till 31 december. Medlemsavgiften ska således vara betald senast sista februari. Vi är nu en bit in i juli och det är fortfarande över 120 medlemmar som inte har betalt 2019-års medlemsavgift. Vi kommer att skicka ut en påminnelse via posten, men varje utskick kostar klubben ca 15 kronor st. och det är pengar som vi kan göra roligare saker för. Jag vill därför via klubbens hemsida och sociala medier be er som inte har betalat att snarast göra detta. Det är  i början av säsongen som vi behöver pengarna bäst och det är skönt om vi slipper lägga kraft och tid samt pengar på att jaga dessa avgifter.

Med vänlig hälsning

styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *