Extra Fixardag !

Som vissa av er säkert hört så har vi haft besiktning på vår fina skjutbana. Vi fick anmärkningar på alla våra skjutvallar. Detta måste åtgärdas snarast därför kallar vi till en extra fixardag lördag 22 maj och ev söndag 23 om vi inte hinner färdigt.

Detta behöver vi hjälpas åt med att fixa annars kommer vi tvingas sätta SKJUTFÖRBUD på alla kul-banor från och med 24 maj tills detta är fixat. Är det någon som inte har möjlighet att komma på lördagen är det självklart välkommet att åka till skjutbanan tidigare och arbeta på egen hand. Kontakta då mig eller torbjörn så berättar vi vad som behöver göras.

Detta är något vi måste hjälpas åt med då det är för mycket jobb för några få att göra. Ta med en spade såg eller kratta så hjälps vi åt att fixa till detta. Skriv gärna i kommentarsfältet om ni kommer så vi kan planera men lite att stoppa i magen under dagen. Och tänk på att hålla avstånd och tänk på dina medmänniskor så du inte smittar i dessa tider.Om det är någon som vill jobba med en vall på egen hand har det företräda. Dvs inget skytte på den banan oavsett när. Arbetet kommer i första hand⛏🔨🛠

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *