Trevlig semester

I måndags var det sista skyttet innan banan stänger för semester. Banan är stängd hela juli månad och vi öppnar åter i augusti. Det kommer dock inte att var tomt där nere, då det är en del som behöver underhållas och fixas till för att banan ska vara tip top.Vi kommer att fixa en kastare på 300 metern så vi kan frigöra midikastaren där och flytta den tlll motsatta sidan en trapduva från däcket. Vi kommer även tillföra en microkastare till ekorren. Även kastaren i liften kommer att vridas och kasta en hög mididuva över ekorren ( stn 4 ). Doublekastaren håller på att lagas. Delar är beställda. Jag har försökt att få ett bidrag till att skaffa en defibrillator men det är svårt att hävda en sådan till ungdomsverksamhet. Jag fick däremot tipset att köra en insamling bland sponsorer och medlemmar. En sådan kostar ca 15-20 tusen. De som känner för att bidra med en summa kan sätta in det på bg 649-1849 och märka med insamling. Om ni har företag ta kontakt så kan vi ordna med en faktura. En hjärtstartare kan rädda liv och många av våra medlemmar tillhör ju inte ungdomslandslaget precis. Slutligen vill vi önska alla medlemmar en trevlig semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.