Årets kulstig klass 1

Denna veckan är älgen öppen måndag och torsdag 16.30-20.00 Lördag 10.00-14.00Dessutom kommer kalvfiguren sitta kvar på 50 metersbanan. Denna är godkänd för klass 1 ammunition. Ni får sköta drift och markering själva efter utbildning på hur den fungerar. Det kan vara lite tryck på inskjutningen. Där finns 3 skjutbänkar att samsas om. Utnyttja samtliga så hinner alla skjuta in.

På lördag är även 300 m banan tillgänglig. Där finns även tavla på 100 mandag och torsdag skjuter vi även på samtliga hagelbanor. Har du inte betalat årets medlemsavgift börjar det bli dags för det nu. Den tjänar man snart in.10 serier och ett skjutintyg så är den betald. Dessutom disponerar man banan under resten av årets skjutdagar. Vi kommer att ha älgen öppen för icke medlemmar ett par dagar nästa vecka. Tid annonseras här senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *