Saxad text från ”Ordförandet har ordet” , men vägen är så pass fin att den förtjänar ett eget inlägg . Mycket cred till de som har hjälpt till med detta .

”Vi harbyggt en väg från station fyra på sportingbanan upp bakom tornet på skeetbanan. Jag vet inte riktigt men mina tankrar vandrade iväg till Masaada klippan väster om döda havet, ni som har varit där förstår precis. Rampen är identisk. Imorgon läggs det grus på den och sedan kan trappan sista biten upp påbörjas. Varför nu detta? Jo, vi köpte en container i våras, vilken placerats på skeetbanan mellan tornet och byggställningen. På den containern kommer vi i höst bygga ett altandäck, för att kunna stå där och skjuta på duvor som kommer nedanför dig. Då måste vi spärra av vägen nedanför skeetbanan, då vi skjuter där, därav den nya sträckningen. I byggställningen, vilken håller på att höjas kommer det att placeras ytterligare en kastare en så kallad ”down-hill” vilken kan kasta duvor 70 grader neråt. Våra beomat-kastare kommer alla att uppgraderas med magasin mellan 600-1000 duvor, för att minimera jobbet för teamen och underlätta vid större tävlingar. Detta för mig in på sporting. I och med vändplanen bakom 300 – metersbanan kommer vi där att iordningställa en av två compact sporting banor, vilka ska klara reglementet för sådana. Den andra kommer att finnas på station fyra (den sk. ekorren). Ytterligare en, ja tom två stationer kan med lite omflyttning av kastare arrangeras för comp.sporting. Midikastaren i liften kan serva fyra stationer bara genom att vridas. Station tre, fem och sex kommer att vara kvar för tillfället. Station två vet vi inte ännu. Jag har en plan men den behåller jag för mig själv så länge. På varje station ska finnas lätta, medelsvåra och svåra duvor. Precis som i skidpisten.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *