Uppdatering inför 2021

God fortsättning på det nya året. Tyvärr verkar det fortsätta i virustecknet. Låt oss hoppas att det ger sig under våren. Det kommer att resultera i att vi kommer att senarelägga årsmötet till slutet av april början på maj.

Detta är något som gör att vi måste bryta mot stadgarna, vilka säger att årsmöte ska hållas innan utgången av mars. Om det är någon som har synpunkter på detta ska detta meddelas före januaris utgång tillsammans med förslag på alternativ.

Vi kommer även att föreslå ett tillägg i stadgarna vilket gör att vi kan tänja på dem under åberopande av force majeure. Detta för att vi ska göra rätt utan att bryta mot stadgarna.. Smörgåstårtan kanske blir kolgrillade hamburgare istället.

När det gäller jägarexamen så är tanken att vi kör på enligt plan, då det i största delen är utomhus. Vi planerar alla helgerna i mars för detta. Vi kommer att behöva hjälp av instruktörer och lite andra funktionärer.

När det gäller jaktia cup verkar det inte finnas någon planering från jaktias sida att genomföra cupen. Vi kommer därför att planera ett par egna sportingtävlingar i maj-juni.

Det kommer att bli tillåtet med inskjutning även utan ljuddämpare alla dagar endast från skjuttunneln på inskjutningsbanan.Detta under förutsättning att tunneln blir färdigställd. Byggsugna anmäler intresse så är det klart på en helg. Även komplettera med ett par lysrör och fläktar i tunneln så elektriker behövs.

Vi ska även dra fram el till 300 m paviljongen. Om någon medlem har 75 meter 5-ledad markkabel liggande mottages den gärna. Gulslang är redan förberedd.Vi kör ytterligare en laddkurs med start första torsdag i februari. Anmäl intresse på klubbmail.Vi har påbörjat färdigställandet av älgkuren så att vi kan avsluta det projektetJa, det var lite grand med info.Sprid gärna kunskap om vår praktiska jägarkurs så att vi får det vanliga antalet kursdeltagare.

Torbjörn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *