Möjlighet till Uppskjutning till J-Examen för enskilda personer

Då rådande pandemi gör att många skjutbanor håller stängt och att det bör finnas många som vill göra sina prov för att hinna få sina licenser innan jakten, så kommer vi på Norrahammars jaktskytteklubb att erbjuda möjlighet till uppskjutning nu under juni månad. Dagtid måndagar och torsdagar 10.00-15.00. Förbokning gäller. Enskilda provtagare eller grupper ej större än 5 personer i taget. Till att börja med endast praktiska hagelgevärsprov och grundprov kula. Enstaka tillfällen för teoretiska prov. Högviltsprov i slutet av juni.På banan gäller folkhälsomyndighetens direktiv om avstånd. handhygien och att inte närvara vid sjukdomssymtom.Dela gärna detta meddelandet för större spridning för anmälan ring 070 260 26 78

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *