Uppdatering inför hösten

Banan är nu åter öppen efter semesteruppehållet.Styrelsen hade idag 3/8 möte och där beslutades att de restriktioner som gällt under försäsongen ska gälla verksamhetsåret ut. Detta innebär att det är fortfarande endast betalande medlemmar som har tillträde till banan. På älgbanan ska väntande skyttar köa utanför kuren och endast en skytt och skjutledare inne i huset. Håll avstånd, använd handsprit och visa hänsyn mot varandra.Under augusti kommer vi att köpa in bra hagelpatroner till vettigt pris lite beroende på kronkurs. Vi satsar på en pall (25 000) patroner. Någonstans 1.60-1.70 st. Boka hos mig eller på klubbmailen. Även detta gäller endast medlemmar i Norrahammars jssk.De som inte är medlemmar och vill skjuta kan naturligtvis ansöka om medlemskap och betala in avgiften så är det ok att komma och skjuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *