Jägarexamen 2021

Jägarexamen på Norrahammars skjutbana.Vi kommer att i vanlig ordning köra en praktisk kurs med början i slutet av feb och hela mars, lördag och söndag med uppskjutning sista helgen av mars och med eventuella omprov helgen därpå.När det gäller teorin så rekommenderar vi självstudier. Ta kontakt med oss på föreningsmailen.

Vi hjälper till med hur ni skaffar böcker och med studieplanering. Didaktiskt och pedagogiskt.Vår erfarenhet säger att det är tämligen meningslöst att betala dyra kursavgifter för att sitta och lyssna på kursledarens ”jakthistorier”. De elever som kommer till oss kommer att få en gedigen skjututbildning. Säkerhet och avståndsträning. Samtliga prov kan genomföras hos oss. Eventuellt kommer de teoretiska proven vara digitaliserade under 2021 men avläggs på provbanan med egen smartphone, surfplatta eller liknande.För att alla deltagare ska få skjuta så mycket de vill och behöver är deltagarantalet begränsat.

Vårt måtto är kvalitet, inte kvantitet.Vi har många erfarna och utbildade skytteinstruktörer som är både jägare och tävlingsskyttar.Välkomna med era förfrågningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.